Over 43 års erfaring Kvalitetsbevidst murer Altid fokus på detaljerne

Tilbygning til hus af enhver slags

Er huset eller kontorlokalerne blevet for små, og drømmer du om mere plads? For mange vil det være oplagt at flytte til noget større, men det er langt fra den eneste mulighed, og det er heller ikke altid hverken den billigste eller den bedste løsning. Ofte kan en tilbygning til hus i stedet være den rette løsning, og det kan vi hos Murermester Flemming Nielsen hjælpe dig med.

Vi har mange års erfaring med tilbygning til hus – faktisk har vi mere end 43 års erfaring, og vi har dermed set og bygget lidt af hvert. Takket være vores mangeårige erfaring kan vi i dag tilbyde at bygge til, uanset hvilken type hus eller bygning der er tale om.

Vi kan løse enhver udfordring med hensyn til pladsmangel, og vi kan hjælpe dig med at se løsninger, du måske endda ikke selv troede var en mulighed. Vi anvender udelukkende materialer i højeste kvalitet, da de holder bedst og giver det flotteste resultat, og det sætter vores kunder stor pris på.

Vi bygger til for kunder i hele Nordsjælland

Vi holder selv til rent geografisk i Hillerød, og derfor er mange af vores byggeopgaver også centreret i vores eget lokalområde omkring Helsinge, Fredensborg og andre omkringliggende byer. Vi kører dog meget gerne ud til kunder i hele Nordsjælland, der drømmer om mere plads. Vores kundekreds dækker både over private boligejere og forskellige former for erhverv.

Hvorfor bygge en tilbygning til hus?

Der kan være rigtig mange fordele ved at bygge en tilbygning til hus. Ofte opstår behovet for en tilbygning, fordi familien eller arbejdspladsen vokser, eller fordi behovene ændrer sig. Nogle vælger også at bygge en tilbygning til hus, fordi de har købt et hus, som de på forhånd godt vidste ville være for lille til deres ønsker og behov.

Hvis pladsen er blevet for trang, kan en tilbygning til hus være et rigtigt godt alternativ til en flytning. En flytning kan løbe op i rigtig mange penge, da der både vil være udgifter til selve flytningen, men derudover vil der også være udgifter til salg af den nuværende bolig, køb af den nye bolig, omlægning af lån, skøder osv. Det kan også være, at møblerne skal skiftes ud, fordi de ikke passer ind rent størrelsesmæssigt i et andet hus.

Samtidig er der også rigtig mange af vores kunder, der bor i deres drømmehus, og som dermed ikke kunne forestille sig at flytte. Mange har børn, der går i skoler eller institutioner, som de ikke ønsker at flytte fra. Er man allerede veletableret i området, bor man i et hus, man er glad for, og har det en rigtig god beliggenhed, giver det som regel ikke mening at flytte – heller ikke når pladsen bliver for trang. Her kan en tilbygning til hus være den perfekte løsning. Tilbygningen skaber den ekstra plads, der er behov for, og samtidig kan den også tilføre ekstra værdi til boligen.

Fordelene ved at bygge til:

  • Du kan sætte dit eget præg på tilbygningen fra start af
  • Du får den ekstra plads eller den løsning, som du ønsker
  • Du slipper for besværet og udgifterne forbundet med en flytning
  • Tilbygningen vil i de fleste tilfælde øge din boligs værdi med det samme
  • Tilbygningen kan give din bolig de ekstra kvadratmeter, det ekstra badeværelse eller det ekstra soveværelse, der på sigt vil gøre din bolig mere attraktiv for potentielle købere i en salgssituation

Andre muligheder ifm. at bygge til

At bygge til er en stor og omfattende opgave, da der skal bygges en hel ny del af huset, som skal hænge sammen med den gamle del. Hvis den gamle del af huset er nedslidt, og samtidig også trænger til at blive moderniseret, kan det være en rigtig god ide at få foretaget en komplet renovering af hus, samtidig med at vi bygger til.

På den måde får du en tilbygning, der passer perfekt sammen med resten af huset, og hvis du alligevel havde planer om at renovere boligen i den nærmeste fremtid, kan vi lige så godt gøre det hele på én gang.

Når der skal bygges til, kan det i nogle tilfælde også være nødvendigt at foretage en ombygning af hus, så du kan få lige præcis den løsning, du drømmer om.

Hos Murermester Flemming Nielsen kan vi naturligvis både sørge for at renovere eller ombygge dit hus, mens vi alligevel skal bygge din tilbygning. Vi kan også bygge helt nye boliger, ligesom vi også kan varetage hele entreprisen og dermed kalde andre håndværksmæssige ressourcer ind, så du får en samlet løsning.

Hvad koster en tilbygning?

Vi tilbyder altid tilbygningspriser, som er konkurrencedygtige, men den endelige pris afhænger af, hvad dine konkrete behov og ønsker for den nye tilbygning er. Skal der fx bygges et helt nyt badeværelse, eller skal der blot bygges et ekstra soveværelse?

Vores priser på tilbygning afhænger bl.a. af:

  • Hvilke materialer vi skal bygge i
  • Hvad du har af særlige ønsker og krav
  • Hvor stor den nye tilbygning skal være
  • Om vi i samme omgang også skal renovere eller ombygge det eksisterende hus
  • Hvad den nye tilbygning skal bruges til – skal der bygges badeværelse, som kræver nye installationer, eller skal der bygges almindelige opholdsrum?

Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning omkring de forskellige materialer, så du får en løsning, der matcher det eksisterende byggeri.

Kontakt os for en pris på tilbygning til hus i dag

Vi kommer gerne ud til dig og giver en vurdering af, hvor meget din nye tilbygning til hus vil komme til at koste dig alt afhængigt af, hvad du har af ønsker og behov i forhold til plads og funktioner.

Du skal bare ringe til os på tlf. 23 20 41 04, så vi kan aftale et tidspunkt for, hvornår vi skal komme ud forbi til en besigtigelse og en gennemgang af dine ønsker og behov. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på den tilbygning til hus, som du drømmer om.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at bygge til, kan du også skrive til vores e-mail info@murer-nielsen.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi kan være med fra den spæde start og kommer gerne med masser af værdifuld viden og input, som vi har tilegnet os i løbet af årene.

Murermester Flemming Nielsen

Fiskemestervej 9, 3400 Hillerød

CVR: 21080543

​Telefon: 23 20 41 04

E-mail: info@murer-nielsen.dk

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt