Over 43 års erfaring Kvalitetsbevidst murer Altid fokus på detaljerne

Tilbygning til hus af enhver slags

​Har du planer om en tilbygning til hus i Hillerød, Helsinge, Fredensborg eller andre steder i Nordsjælland, tilbyder Murermester Flemming Nielsen at hjælpe dig med at bygge til, uanset hvilken type hus du har. 

Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, da de holder bedst og giver det flotteste resultat, som du bliver glad for.

Mangler du plads i din bolig, kan en tilbygning til hus være en rigtig god investering, hvis du er glad for at bo, hvor du gør. Det er et godt alternativ til at flytte og måske bygge helt nyt hus. 

Vi bygger også helt nye boliger og kan varetage hele entreprisen og kalde andre håndværksmæssige ressourcer ind.

Stor erfaring med tilbygning til hus og villa

Gennem mere end 43 år har vi været med til at bygge rigtigt mange forskelligartede huse. Det kan være alt fra nye huse til ombygning og tilbygning hus og villa.

Vi tilbyder tilbygningspriser, som er konkurrencedygtige, og kan rådgive dig om valg af forskellige materialer, således at det matcher det eksisterende byggeri.

Hvad koster en tilbygning til hus? Priser på tilbygning afhænger meget af størrelse og kompleksitet. Er det en tilbygning i forbindelse med ombygning af hus eller renovering af hus?

Vi kommer gerne ud og giver en vurdering af, hvad det vil koste dig, alt efter hvad du har af ønsker og behov til plads og meget mere.

Få en god pris på dit byggeri

Skal vi give en pris på din tilbygning til hus, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan være med fra den spæde start og kommer gerne med masser af værdifuld viden og input, som vi har tilegnet os i løbet af årene.

Ring til os for at få et tilbud på telefon 23 20 41 04. Du kan også skrive til os på info@murer-nielsen.dk. Så hjælper vi dig til den bedste løsning.

Murermester Flemming Nielsen

Fiskemestervej 9, 3400 Hillerød

CVR: 21080543

​Telefon: 23 20 41 04

E-mail: info@murer-nielsen.dk

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt