Over 43 års erfaring Kvalitetsbevidst murer Altid fokus på detaljerne

Renovering af badeværelse udføres i kvalitetsmaterialer

Der kan være mange grunde til, hvorfor det er på tide med renovering af badeværelser. Ofte drejer det sig om et ønske om modernisering eller renovering pga. slitage, men skiftende behov eller ny bolig kan også være årsagen. Uanset hvad står vi til din rådighed. Med vores erfaring og kompetencer vil dit badeværelse bestemt komme til at leve op til dine ønsker – både ift. æstetik og funktionalitet.

Hos Murermester Flemming Nielsen tilbyder vi renovering af badeværelse i alle typer boliger. Vi renoverer badeværelser for private såvel som erhvervskunder, og vi kører bl.a. ud til kunder i Hillerød, Fredensborg, Helsinge og hele det øvrige Nordsjælland.

Vi har mere end 43 års erfaring med badeværelsesrenovering samt opførelse af et helt nyt badeværelse. Vi kan desuden udføre alt inden for flise- og klinkearbejde, som vi udfører i solide kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at få et flot resultat, der kan holde i mange år.

Få rådgivning om mulige løsninger

Drømmer du om at få opført et helt nyt badeværelse, eller kan du nøjes med en renovering og ombygning af badeværelse, så det fremstår topmoderne? Så står vi til rådighed med vores mangeårige erfaring, så du kan få kompetent rådgivning og vejledning om alt lige fra udseende til valg af materialer.

Når der skal renoveres, bygges om eller bygges nyt, er der som regel altid rigtig mange beslutninger, der skal træffes, og de har en direkte indflydelse på det endelige resultat. Det kan som regel ikke betale sig at lave det om igen senere, og det gælder derfor om at sikre sig, at man får en gennemtænkt løsning, hvor der er taget højde for alt lige fra det endelige udseende i sin helhed til de små detaljer.

Kunne du fx tænke dig at have en muret bruseniche i dit nye badeværelse, eller skal der opsættes multiplader? Skal der opsættes klinker på væggene, og hvilken størrelse, farve og evt. mønster skal de have?

Uanset hvad du har af særlige ønsker til udseende og de valgte materialer, kan vi stå for hele entreprisen, og det gælder, uanset hvor stor eller lille en ombygning eller renovering af badeværelse der er tale om.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med det endelige resultat, og derfor bruger vi også den nødvendige tid på rådgivning og vejledning, og det gælder særligt i opstartsfasen, da det er her langt de fleste beslutninger skal træffes.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi er altid meget omhyggelige og har øje for selv de mindste detaljer, og det gælder selvfølgelig også, når vi skal varetage din badeværelsesopgave. Vi ved, at kvaliteten er afgørende, da det endelige slutprodukt beror på eksekveringen gennem hele processen, og derfor går vi naturligvis aldrig på kompromis med det udførte arbejde.

Tværtimod sørger vi for en grundig renovering af badeværelse, så du kan få dit drømmebadeværelse, som kan holde til daglig brug i de næste mange år.

Hvad koster renovering af badeværelse?

At bygge et helt nyt badeværelse eller at renovere det eksisterende er som regel en dyr og omfattende opgave, men det behøver det ikke at være. Det kommer helt an på, hvor omfattende en renovering af badeværelse der er tale om. Skal du fx kun have udskiftet klinkerne i badeværelset, er der tale om en relativt billig løsning sammenlignet med en totalrenovering eller opførelse af et helt nyt badeværelse, hvor der også skal lægges helt nye vandinstallationer ind.

Uanset hvad er du formentlig meget interesseret i på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste dig at få dit drømmebadeværelse. Vi tilbyder en billig renovering af badeværelse, men den endelige pris afhænger af en lang række forskellige faktorer, og vi kan derfor ikke på forhånd sige, hvor meget din opgave kommer til at koste uden at kende til opgavens omfang og dine ønsker til det endelige resultat.

Vores priser på en badeværelsesrenovering afhænger bl.a. af, hvor stort et badeværelse der skal renoveres, hvor omfattende en renovering du skal have udført, og hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på opgaven. Derudover afhænger den endelige pris også af, om vi i samme omgang også skal ombygge badeværelset, og om der skal flyttes rundt på installationer.

Sidst men ikke mindst har dine valg til materialerne også en indflydelse på prisen. Der er fx stor forskel på, om du vælger de billige fliser og klinker, eller om du foretrækker nogle dyrere og mere eksklusive fliser og klinker. Det samme gør sig gældende, når det kommer til badeværelsesmøbler og armaturer.

Vi står naturligvis gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at beregne, hvordan du kan spare penge på din renovering af badeværelse, uden at det går ud over det endelige resultat, ligesom vi også gerne kommer med vores ideer og inputs, hvis du ønsker en professionel vurdering.

Er det blevet tid til en renovering af badeværelse? Få et godt tilbud

Hvis du har besluttet dig for at gå videre med at realisere drømmen om et nyt badeværelse eller en renovering af det eksisterende, står vi til rådighed for at hjælpe dig med at realisere dine tanker, planer og drømme. Vi har nogle kompetente håndværkere ansat, som alle sammen besidder en stor faglig integritet, og som yder deres ypperste hver gang, de går på arbejde.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på det badeværelse, du kunne tænke dig. Det kræver bare, at du kontakter os, så vi kan aftale nærmere omkring, hvornår vi kan komme ud forbi din adresse for at se nærmere på forholdene og for at gennemgå dine tanker, ønsker og forventninger til det nye badeværelse. Herefter sørger vi for at udarbejde et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til lige netop dig og dine ønsker.

Du skal bare ringe til os for en indledende dialog på tlf. 23 20 41 04. Foretrækker du skriftlig kommunikation, kan du også altid skrive til vores e-mail info@murer-nielsen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse. 

Murermester Flemming Nielsen

Fiskemestervej 9, 3400 Hillerød

CVR: 21080543

​Telefon: 23 20 41 04

E-mail: info@murer-nielsen.dk

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt