Over 43 års erfaring Kvalitetsbevidst murer Altid fokus på detaljerne

Renovering af badeværelse i kvalitetsmaterialer

Hos Murermester Flemming Nielsen tilbyder vi renovering af badeværelse i alle boliger i bl.a. Hillerød, Helsinge, Fredensborg og hele Nordsjælland. Vi har mere end 43 års erfaring med opførelse af helt nyt badeværelse samt mindre renoveringer. Vi kan alt inden for flise- og klinkearbejde, som udføres i solide kvalitetsmaterialer.

Skal du have nyt badeværelse eller ombygning af badeværelse, så det fremstår topmoderne. kan vi rådgive og vejlede om alt fra udseende til valg af materialer. Skal du have en muret bruseniche? Skal der opsættes nye multiplader? Vi kan stå for hele entreprisen - uanset størrelsen på opgaven. Om det er helt nyt badeværelse eller renovering af badeværelse.

Grundig og effektiv renovering af badeværelse

Hvad angår renovering af badeværelse, er vi meget omhyggelige og har øje for selv de mindste detaljer. Kvaliteten er altafgørende, da det endelige slutprodukt beror på eksekveringen gennem hele processen.

Vi tilbyder grundig badeværelsesrenovering, så du kan få dit drømmebadeværelse.​

Hvad koster renovering af badeværelse? Ønsker du en billig renovering af badeværelset, tilbyder vi nogle favorable priser, der er til at forstå. Vi ser frem til at høre om dine ønsker og tanker samt hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi har altid gode idéer og input, hvis du ønsker en professionel vurdering.​​

Kontakt os for at få et tilbud

Vil du have et godt tilbud på renovering af dit badeværelse, står vi til rådighed for at hjælpe dig med at realisere dine tanker og planer. Vi har nogle kompetente folk ansat, som alle besidder stor faglig integritet og yder deres ypperste hver gang, de går på arbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på telefon 23 20 41 04. Du kan også skrive til os på e-mail info@murer-nielsen.dk.

Murermester Flemming Nielsen

Fiskemestervej 9, 3400 Hillerød

CVR: 21080543

​Telefon: 23 20 41 04

E-mail: info@murer-nielsen.dk

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt